Wil jij een persoonlijke verjaardag boodschap maken?

Het werkt heel simpel. Je kiest een lied uit en zingt met alleen of met een groep je lied en je biedt dit persoonlijk aan bij het feestvarken door het via whatsapp te versturen.

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden.
Maak het origineel met een groepsfoto.

Je krijgt maximaal 3 kwartier aan studiotijd. De prijs is 150.- (tot 6 personen)
Een eenvoudige videoclip is tegen meerprijs ook mogelijk.


Demo opnemen voor bands

In onze opname studio kunt u terecht voor het opnemen van uw demo. Een demo opnemen kan op verschillende manieren in onze opname studio. Dit is onder andere afhankelijk van het doel en het budget. Er kan daarbij gekozen worden voor diverse opnameprocessen.

Demo opnemen in onze opname studio
Bij een opname hebben we als doel om in een bepaald budget de best mogelijke demo te realiseren. De kwalitatieve hoogwaardige opname apparatuur en onze flexibiliteit zorgen ervoor dat er in een korte tijd een goede demo opgenomen kan worden.
Er is een gescheiden opnameruimte voor de drums. Hierdoor kunnen drums en bas/gitaar tegelijkertijd worden opgenomen met zo min mogelijk overspraak.
Werkwijze
Net zoals bij een cd opname hebben we hier de keuze om in lagen op te nemen. Door de variabele akoestiek en de opnameruimte kunnen we een band (vaak exclusief zang) ook tegelijk of in een paar delen / lagen opnemen. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van guidetracks de demo op te nemen. Drums en bas worden dan opgenomen terwijl bijvoorbeeld een gitaar, toetsen en zang als guide meespelen. De controlroom is meer dan ruim genoeg om de muzikanten voor de guides te plaatsen. Op deze manier kunt u een demo opnemen met de werkwijze die u het beste uitkomt. Dat is de reden waarom wij voor veel klanten in diverse muziek genres een demo opnemen.

Sound
Een belangrijke vraag is natuurlijk hoe de demo moet gaan klinken. Een groot gedeelte van de sound begint bij de keuze en kwaliteit van de instrumenten. Natuurlijk kunnen we u bij uw keuze ondersteunen (aanwezige backline, huur). Omdat we ons richten op diverse stijlen muziek, hebben we een uitgebreide set aan opname apparatuur waar we opnames mee kunnen kleuren naar een gewenst resultaat.

Onderdelen
Naast het opnemen van een hele demo, kan er ook gekozen worden om delen van uw demo op te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan het opnemen van drums, zang, akoestische gitaar. Naast een demo opnemen kan ook gekozen worden om een demo professioneel te laten afmixen in onze opname studio.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie