Wil jij een persoonlijke verjaardag boodschap maken?

Het werkt heel simpel. Je kiest een lied uit en zingt met alleen of met een groep je lied en je biedt dit persoonlijk aan bij het feestvarken door het via whatsapp te versturen.

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden.
Maak het origineel met een groepsfoto.

Je krijgt maximaal 3 kwartier aan studiotijd. De prijs is 150.- (tot 6 personen)
Een eenvoudige videoclip is tegen meerprijs ook mogelijk.


Album opnemen voor bands

In onze opname studio kunt u terecht voor de volledige opname van uw Album. Een cd opnemen kan op verschillende manieren. Het kiezen van de juiste opnamestudio is hierbij belangrijk. Naast kennis en kwaliteit van opname apparatuur, is ook visie op muziek en de (muzikale) klik belangrijk.

Album opnemen in onze opnamestudio

Opnamekwaliteit, creativiteit en flexibliteit staan bij ons centraal. Het meedenken met de artiest/band vinden wij belangrijk bij het opnemen van een album. Dit komt terug in de manier waarop we werken en de diversiteit aan opname apparatuur. Daarbij kunnen we bovendien optreden als producer, songwriter, arrangeur en studio muzikant. Ook hebben we een netwerk van studiomuzikanten die we in kunnen schakelen.

Dat is nu precies de reden waarom wij samen met veel klanten in diverse stijlen een cd opnemen bij TMS Studio.
Werkwijze
Er zijn nogal wat mogelijkheden met betrekking tot het opname proces. De keuze om in lagen op te nemen (spoor voor spoor), of juist alles tegelijk. Natuurlijk zijn hier ook nog tussen stappen. Een andere, veel voorkomende, mogelijkheid is het opnemen met guidetracks. De drums worden opgenomen terwijl een aantal andere muzikanten meespelen vanuit de controlroom. Een cd opnemen kan dus op diverse manieren en de beste route naar eindresultaat kan verschillen tussen bands/artiesten. Het opname proces van de cd wordt daarom gezamenlijk afgestemd gedurende een intake gesprek. Hierna volgt altijd een opname planning.

Sound

Hoe moet de cd gaan klinken? 'Sound' is natuurlijk belangrijk. Omdat we ons richten op diverse genres van jazz tot rock, van ska tot singer songwriter, hebben we een diverse set aan apparatuur waarmee we de opnames kunnen kleuren naar een gewenst resultaat. Daarnaast kan de variabele akoestiek de sfeer beïnvloeden. Natuurlijk begint sound bij de bron. Dit wil zeggen kies de juiste instrumenten, versterkers, effecten, etc bij het opnemen van een cd. Natuurlijk helpen wij hier graag!
Onderdelen
Een cd opnemen bij TMS STUDIO betekent niet altijd dat alles opgenomen en afgemixed hoeft te worden in onze opname studio. Wij helpen u graag bij het opnemen van losse sporen. Goede voorbeelden zijn het opnemen van instrumenten als drums, akoestische gitaar, piano, zang, strijkers en blazers. Naast een cd opnemen kan ook gekozen worden voor alleen het afmixen van uw cd.

Korte Impressie tijdens opnames van de band Powerized

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie