Wil jij een persoonlijke verjaardag boodschap maken?

Het werkt heel simpel. Je kiest een lied uit en zingt met alleen of met een groep je lied en je biedt dit persoonlijk aan bij het feestvarken door het via whatsapp te versturen.

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden.
Maak het origineel met een groepsfoto.

Je krijgt maximaal 3 kwartier aan studiotijd. De prijs is 150.- (tot 6 personen)
Een eenvoudige videoclip is tegen meerprijs ook mogelijk.


Regieruimte

De regieruimte heeft een breedte van 6,5 meter. Je kunt lekker in de regieruimte gaan zitten tijdens de opname om alles goed te volgen, maar je kunt ook in onze gezellige bar gaan zitten.We werken zowel analoog en digitaal. Op deze manier kunnen we het maximale uit 2 werelden halen. De opnames vinden plaats met Pro Tools HD, Cubase of Logic. De analoge Amek Angela 2 mixer heeft maar liefst 80 kanalen. Hierdoor kan er zeer efficiƫnt, snel en overzichtelijk worden gewerkt.
De mixer heeft alle denkbare mogelijkheden. De klank is vooral warm en muzikaal te noemen. Ieder detail wordt tot in de puntjes weer gegeven. Het geluid is vooral warm, muzikaal en zeer gedetailleerd. Tijdens het mixen maken we gebruik van o.a. apparatuur van Neve, Focusrite en Avalon. Voor de reverb maken we gebruik van de prachtige Lexicon 300 De studio beschik over een Amek Angela 2 van 80 kanalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie