CD opnemen vrijgezellenfeest

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren?
Verras de vrijgezel door hem of haar een eigen cd samen met jullie gezelschap op te nemen. TMS biedt u alle mogelijkheden om een leuke middag in een echte studio door te brengen en een cd op te nemen.
Programma
Je maakt vooraf een keuze uit ons enorm assortiment van orkestbanden zodat het grootste gedeelte van de groep het lied thuis al kan in studeren. Als je bij ons komt gaan we eerst samen het lied repeteren. Daarna ga je met zijn allen de studio in om het op te nemen. Tijdens de opname wordt je professioneel bijgestaan door 1 van onze geluidstechnici. Tevens is er een mogelijkheid om foto's of video-opnames te maken.

Als we gaan opnemen krijgt iedereen een koptelefoon op en ga je met zijn alle tegelijk (of in groepjes) zingen. Als de opname klaar is wordt alles bewerkt om nog even de puntjes op de i te zetten. Wanneer de opname klaar is wordt het op een cd gezet. Daarna worden de cd's in onze eigen drukkerij gedupliceerd in het gewenste aantal. We zetten tevens een mp3 online zodat u direct bij het verlaten van de studio het eindresultaat ook op uw telefoon kunt beluisteren.
  • Tijdsduur 2 uur met 1 uur uitloop
  • Vanaf 1 personen tot maximaal 40 personen
  • Vaste prijs € 250,- t/m 10 personen (Bij meer deelnemers €10,- p.p. extra)
Voor groepen groter dan 18 personen kunnen we ook een compleet Jeu de Boules arrangement toe voegen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie