CD opnemen kinderfeest

Een origineel kinderfeest organiseren?
Verras het kind door hem of haar een eigen cd op te nemen samen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. TMS biedt alle mogelijkheden om er een superleuke middag in een echte studio van te maken. Op het eind van de dag staat de complete opname op een cd.
Programma
Je maakt vooraf een keuze uit ons enorm assortiment van orkestbanden zodat het grootste gedeelte van de groep het lied thuis al kan in studeren. Als je bij ons komt gaan we eerst samen het lied repeteren. Daarna ga je met zijn allen de studio in om het op te nemen. Tijdens de opname wordt je professioneel bijgestaan door 1 van onze mensen. Je mag ook fotos of video-opnames te maken.

Als we gaan opnemen krijgt iedereen een koptelefoon op en ga je met zijn alle tegelijk (of in groepjes) zingen. Als de opname klaar is wordt alles bewerkt om het nog mooier te laten klinken. Wanneer de opname klaar is wordt het op een cd gezet. Daarna worden de cd's in onze eigen drukkerij gedupliceerd in het gewenste aantal. We zetten tevens een mp3 online zodat u direct bij het verlaten van de studio het eindresultaat ook op uw telefoon kunt beluisteren.
  • Tijdsduur 2 uur met 1 uur uitloop
  • Vanaf 3 kinderen tot maximaal 15 kinderen.
  • Vaste prijs € 250,00 t/m 10 personen 
  • Bij meer kinderen €15,00 p.p. extra

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie