Wil jij een persoonlijke verjaardag boodschap maken?

Het werkt heel simpel. Je kiest een lied uit en zingt met alleen of met een groep je lied en je biedt dit persoonlijk aan bij het feestvarken door het via whatsapp te versturen.

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden.
Maak het origineel met een groepsfoto.

Je krijgt maximaal 3 kwartier aan studiotijd. De prijs is 150.- (tot 6 personen)
Een eenvoudige videoclip is tegen meerprijs ook mogelijk.


CD opnemen kinderfeest

Een origineel kinderfeest organiseren?
Verras het kind door hem of haar een eigen cd op te nemen samen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. TMS biedt alle mogelijkheden om er een superleuke middag in een echte studio van te maken. 

Op het eind van de dag zorgen wij dat de complete muziek op jouw telefoon staat.

Voor 1 dag ben jij een echte ster!
Feel like a real star.
Programma
Je maakt vooraf een keuze uit ons enorm assortiment van orkestbanden zodat het grootste gedeelte van de groep het lied thuis al kan in studeren. Als je bij ons komt gaan we eerst samen het lied repeteren. Daarna ga je met zijn allen de studio in om het op te nemen. Tijdens de opname wordt je professioneel bijgestaan door 1 van onze mensen. Je mag ook foto's of video-opnames te maken.

Als we gaan opnemen krijgt iedereen een koptelefoon op en ga je met zijn alle tegelijk (of in groepjes) zingen. Als de opname klaar is wordt alles bewerkt om het nog mooier te laten klinken. Wanneer de opname klaar is wordt het op een cd gezet. Daarna worden de cd's in onze eigen drukkerij gedupliceerd in het gewenste aantal. We zetten tevens een mp3 online zodat u direct bij het verlaten van de studio het eindresultaat ook op uw telefoon kunt beluisteren.

Vanaf 100.-

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie