Wil jij een persoonlijke verjaardag boodschap maken?

Het werkt heel simpel. Je kiest een lied uit en zingt met alleen of met een groep je lied en je biedt dit persoonlijk aan bij het feestvarken door het via whatsapp te versturen.

Er zijn natuurlijk ook heel veel andere mogelijkheden.
Maak het origineel met een groepsfoto.

Je krijgt maximaal 3 kwartier aan studiotijd. De prijs is 150.- (tot 6 personen)
Een eenvoudige videoclip is tegen meerprijs ook mogelijk.


CD opnemen bedrijfsuitje

Verras uw collega´s door samen een eigen cd op te nemen. TMS Studio biedt u de mogelijkheid om met uw bedrijfsuitje een leuke middag of avond in een echte geluidsstudio te beleven. Zouden een aantal collega´s ook een solo zangpartij aandurven?

Schrijf een eigen tekst op een bestaand nummer en vereeuwig uw bedrijf op muziek. Bovendien is het leuk als teambuilding om samen een tekst te schrijven en daarna op te nemen. Wellicht verdeeld over een aantal teams.
Programma
Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door u van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we samen met de collega´s in de controlroom. Dit met de originele, of de door jullie eigen geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders..) is geconsumeerd gaan jullie met de hele groep of in kleine groepjes naar de opname ruimte. Na het instellen en uitdelen van koptelefoons beginnen de opnamen. Na de opnamen werken wij alles af en krijgen jullie de cd mee. 

Kortom, een muzikaal personeelsfeest om nooit meer te vergeten, waarbij u uw collega´s vaak van een verrassende nieuwe kant ziet! Wanneer de opname klaar is wordt het op een cd gezet. Daarna worden de cd's in onze eigen drukkerij gedupliceerd in het gewenste aantal. We zetten tevens een mp3 online zodat u direct bij het verlaten van de studio het eindresultaat ook op uw telefoon kunt beluisteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie